Tarief

Online business management: € 80 per uur (ex.btw)
Video / audio editing: € 65 per uur (ex.btw)
Virtual assistant (door mijn club van vaste VA’s): € 55 per uur (ex. btw)

Prijzen

Analyse online zichtbaarheid + rapport aanbevelingen en mogelijkheden: € 400 (ex. btw)

Hoe het werkt

Losse uren

Als je het lastig vind om in te schatten voor hoeveel uur je me nodig hebt, of als je eerst gewoon eens wilt proberen of samenwerken iets voor je is, dan kun je mij per los uur inschakelen.

Je krijgt aan het einde van de maand een factuur voor de uren die ik die maand gewerkt heb. Uiteraard houd ik een gedetailleerde urenregistratie bij, zodat je kunt zien hoe het gaat en op ieder moment inzicht hebt in de kosten.

Veel van mijn opdrachtgevers vinden dit een fijne optie, en ik vind het zelf ook prettig werken.

Vaste uren

De vaste uren werken goed voor ondernemers die doorlopend werk klaar hebben liggen en graag willen dat ik daar een aantal uur per week aan besteed. Ik plan voor de ondernemers die dat willen een vast blok van een aantal uur in m’n weekplanning in. Zo weten zij zeker dat ik elke week tijd heb om voor hen aan de slag te gaan, en welk bedrag er maandelijks gefactureerd gaat worden.

Win-win

Misschien lijkt het best een investering om werk uit handen te geven aan een virtueel assistent of een online business manager, maar de bedoeling is natuurlijk dat je er als ondernemer op vooruitgaat. Het moet een win-win oplossing zijn.

Bijvoorbeeld doordat het je tijd oplevert om een extra betaalde opdracht te doen. Of doordat het headspace en opluchting oplevert, omdat de klussen die al weken achterop je to-do lijst stonden eindelijk gedaan zijn. Of doordat je een opdracht waar je zelf een hoger tarief voor rekent door mij uit laat voeren en zie daar, passive income!

Sit back..

Lijkt het je wat?

Mail me dan gewoon een keer! Of vul mijn contactformulier in. Een eerste gesprek kost je uiteraard niets. En een beetje advies of even samen brainstormen over een project ook niet.

Ik voel me absoluut vereerd als ik met je mee mag denken over je website, je teksten en je social media. Dus, als ik je ergens mee kan helpen, laat het me weten!