Tarief

Virtual Assistant: € 60 per uur (ex. btw)
Tekstredactie en tekstschrijven: € 60 per uur (ex. btw)
SEO optimalisatie: € 60 per uur (ex. btw)
Communicatieadvies: € 60 per uur (ex. btw)
Projectleiding: € 75 per uur (ex. btw)

Hoe het werkt

Je kunt me op twee manieren inhuren. Per los uur, of met een abonnement.

Losse uren

Als je het lastig vind om in te schatten voor hoeveel uur je me nodig hebt, of als je eerst gewoon eens wilt proberen of het werken met een virtual assistant iets voor je is, dan kun je mij per los uur inschakelen.

Je krijgt dan aan het einde van de maand een factuur voor de uren die ik die maand gewerkt heb. Uiteraard houd ik een gedetailleerde urenregistratie bij, zodat je kunt zien hoe het gaat en op ieder moment inzicht hebt in de kosten.

Abonnement

Het abonnement werkt goed voor ondernemers die van tevoren graag precies weten hoeveel ze uitgeven en voor ondernemers die me af en toe een uurtje nodig hebben. Zo hoeven ze niet iedere maand een factuur met daarop één uur te betalen en in te boeken.

Je kunt vanaf 5 uur een abonnement bij me afnemen. Je betaalt vooraf, en als mijn uren ‘op’ zijn trek ik bij je aan de bel. Op dat moment kun je besluiten of je nog een abonnement afneemt, of je me voor nog een paar losse uren in wilt huren, of niet. Een abonnement is een half jaar geldig en gaat in wanneer je mijn offerte goedkeurt.

Win-win

Misschien lijkt het best een investering om werk uit handen te geven aan een VA, maar de bedoeling is natuurlijk dat je er als ondernemer op vooruitgaat. Het moet een win-win oplossing zijn.

Bijvoorbeeld doordat het je tijd oplevert om een extra betaalde opdracht te doen. Of doordat het headspace en opluchting oplevert, omdat de klussen die al weken achterop je to-do lijst stonden eindelijk gedaan zijn. Of doordat je een opdracht waar je zelf een hoger tarief voor rekent door mij uit laat voeren en zie daar, passive income!

Sit back..

Lijkt het je wat?

Mail, whatsapp of bel me dan gewoon een keer! Of vul nog eenvoudiger mijn contactformulier in. (Al mijn gegevens vind je hier). Een eerste gesprek kost natuurlijk niets. En een klein beetje advies of even samen brainstormen over een project ook niet.

Ik voel me vereerd als ik met je mee mag denken over je website, je teksten en je social media. Dus, als ik je ergens mee kan helpen, laat het me weten!