Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gemiddelde van 14 reviews)
Super100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Daadkrachtig en sterk in organiseren

Rated 5 out of 5
21/05/2021

In korte tijd heeft Vera het fundament van Skogsfloating uitgewerkt en omgezet naar online communicatie. Social media duidelijke richting en ritme gegeven en een basis voor de nieuwe website gemaakt. Geweldige stap waar we mee verder kunnen. Vera is scherp en haar persoonlijke touch maakt de samenwerking heel prettig. Dank!

Mirjam Willaert, Skogsfloating

Vera ontzorgt

Rated 5 out of 5
17/02/2021

De samenwerking met Vera is een van de beste besluiten van het afgelopen jaar. Niet alleen ondersteunt ze mij bij het schrijven van nieuwsberichten, nieuwsbrieven en het bijhouden van mijn eigen website en die van de Stichting MRO, Vera is een rots in de branding bij het organiseren van interactieve (online) meetings, maken van ppt en mentimeter en de afstemming daartussen, en de interactie met de deelnemers tijdens zo’n sessie. Secuur, snel en met handige oplossingen. En het is altijd gezellig samen! Dankjewel!

Carleen Mesters, Stroom en Onderstroom

Dank!

Rated 5 out of 5
29/12/2020

Vera voelt voor mij vertrouwd, is kundig en denkt met je mee. Dat ze dan ook nog heel goed bereikbaar is, haar werk snel levert is natuurlijk prettig werken. Haar oog voor detail, stijl en praktische inzicht vind ik van grote meerwaarde. Ik kijk uit naar de volgende opdrachten, want die komen er zeker. Vera inhuren als virtual assistent vind ik echt een win win, voor mijzelf en haar.

karien de Munk

Zeer tevreden.

Rated 5 out of 5
02/11/2020

Vera schrijft wel vaker stukjes voor ons bedrijf. Ze is snel, ervaren en levert altijd op tijd.
Een aanrader dus.
Onnik Tavitian

House of Tracks

Overstijgt het niveau van een assistant!

Rated 5 out of 5
20/07/2020

Jij bent een specialist pur sang! Jouw kennis en kunde overstijgt het niveau van een assistant in mijn optiek. Je bent een adviseur en sparringpartner. Ongekend waardevol om mee samen te werken!

Bibianne Boumans, Twikkelon

Zo’n assistente, multi talent en organizer gun je iedereen

Rated 5 out of 5
24/10/2019

Als zorgverlener, druk met klanten, neemt ze het werk uit handen waar ik niet aan toe kom, of wat ik niet kan. Ze zocht voor mij het best passende digitale cliëntensysteem en hielp dit opzetten. Ze reorganiseert mijn website, redigeert, adviseert en zoekt passende oplossingen. Ze zorgt dat ik weer verder kan, waar ik op vastloop. Werkt efficiënt, stelt prioriteiten, doet wat nodig is en heeft aan twee woorden genoeg. Kortom, een geschenk dat zichzelf terugbetaalt en mijn werkplezier verhoogt.

Marieke van Luin, Mamma Minds

Je klus is in goede handen bij Vera

Rated 5 out of 5
23/10/2019

Na een korte briefing per telefoon met aanvullingen per mail, heeft Vera voor ons een paar klussen gedaan waarvoor bij ons, i.v.m. vakanties, de capaciteit ontbrak. (Denk aan nieuwsbrief maken in mailchimp, website bijwerken en adresbeheer). Alles prima op tijd uitgevoerd en opgeleverd. Ik kan Vera zeker aanbevelen voor werkzaamheden die variëren van contentbeheer, website inrichting, nieuwsbrieven en professionalisatie-slagen die je in bedrijfsvoering zo hard nodig hebt. Vera is een prettig mens en een topper in haar werk.

Ellen Jongkind, communicatiemanager Babyconnect

Weet van aanpakken!

Rated 5 out of 5
22/10/2019

Vera is superhandig en weet van aanpakken. Ideaal voor beginnende ondernemers!

Ruben van den Hoek, Ruubs Rabbig Rijmwerk

Groot succes!

Rated 5 out of 5
05/04/2019

Toen onze fundraiser in Het Concertgebouw van Amsterdam zo succesvol werd, dat de organisatie ervan ons boven het hoofd leek te groeien, heeft Vera hier in zeer korte tijd overzicht in gecreëerd en structuur in aangebracht. Hierdoor kwamen de prioriteiten bloot te liggen en konden we snel stappen maken. Met haar kennis van online marketing, haar strakke en tactvolle communicatie en haar frisse blik op het inrichten van processen, heeft ze onze fundraiser naar een hoger niveau getild. Vera helpt mee waar het moet, stuurt aan waar nodig en overziet ten alle tijde het proces volledig. Mede door Vera’s daadkracht hebben we op een professionele manier meer dan 60 duizend euro op kunnen halen voor het goede doel.

Nadine de Vries, Cycle2TheMusic

Ik zou geen moment twijfelen!

Rated 5 out of 5
05/04/2019

Vera heeft zeven jaar voor mij gewerkt als assistent. Ik mis haar nog elke dag. Vera is zowel erg gericht op de mens als op haar taak. Dat wil zeggen dat ze erg secuur is op haar werk, haar afspraken nakomt, vooruit denkt, meedenkt en goed is in wat ze doet. Vera heeft originele ideeën, is ‘in’ voor iets nieuws en laat zich goed sturen. Daarnaast is ze zoals gezegd een hele fijne collega. Vera heeft veel humor, is geïnteresseerd en nergens te beroerd voor. Dus als u Vera kan krijgen, zou ik geen moment twijfelen!

Ruth Evers, directeur Talmor