Reviews

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gemiddelde van 15 reviews)
Super100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Fijn en meedenkend

Rated 5 out of 5
28/06/2021

Wat was het fijn om met Vera samen te werken met de SEO optimalisatie van mijn website. Vera heeft een fijne manier van communiceren, ze dacht altijd goed met me mee en gaf advies waar nodig, zodat het helder was wat de meest passende stap was. Wat ik ook heel prettig vond was dat ze me uitlegde hoe ze de dingen aanpakte, zodat ik in de toekomst zelf kan blijven checken en bijwerken waar nodig. Aanrader!

Avatar for Stephanie, Studio Holistic
Stephanie, Studio Holistic

Daadkrachtig en sterk in organiseren

Rated 5 out of 5
21/05/2021

In korte tijd heeft Vera het fundament van Skogsfloating uitgewerkt en omgezet naar online communicatie. Social media duidelijke richting en ritme gegeven en een basis voor de nieuwe website gemaakt. Geweldige stap waar we mee verder kunnen. Vera is scherp en haar persoonlijke touch maakt de samenwerking heel prettig. Dank!

Avatar for Mirjam Willaert, Skogsfloating
Mirjam Willaert, Skogsfloating

Vera ontzorgt

Rated 5 out of 5
17/02/2021

De samenwerking met Vera is een van de beste besluiten van het afgelopen jaar. Niet alleen ondersteunt ze mij bij het schrijven van nieuwsberichten, nieuwsbrieven en het bijhouden van mijn eigen website en die van de Stichting MRO, Vera is een rots in de branding bij het organiseren van interactieve (online) meetings, maken van ppt en mentimeter en de afstemming daartussen, en de interactie met de deelnemers tijdens zo’n sessie. Secuur, snel en met handige oplossingen. En het is altijd gezellig samen! Dankjewel!

Avatar for Carleen Mesters, Stroom en Onderstroom
Carleen Mesters, Stroom en Onderstroom

Dank!

Rated 5 out of 5
29/12/2020

Vera voelt voor mij vertrouwd, is kundig en denkt met je mee. Dat ze dan ook nog heel goed bereikbaar is, haar werk snel levert is natuurlijk prettig werken. Haar oog voor detail, stijl en praktische inzicht vind ik van grote meerwaarde. Ik kijk uit naar de volgende opdrachten, want die komen er zeker. Vera inhuren als virtual assistent vind ik echt een win win, voor mijzelf en haar.

Avatar for karien de Munk
karien de Munk

Zeer tevreden.

Rated 5 out of 5
02/11/2020

Vera schrijft wel vaker stukjes voor ons bedrijf. Ze is snel, ervaren en levert altijd op tijd.

Een aanrader dus.

Onnik Tavitian

Avatar for House of Tracks
House of Tracks

Overstijgt het niveau van een assistant!

Rated 5 out of 5
20/07/2020

Jij bent een specialist pur sang! Jouw kennis en kunde overstijgt het niveau van een assistant in mijn optiek. Je bent een adviseur en sparringpartner. Ongekend waardevol om mee samen te werken!

Avatar for Bibianne Boumans, Twikkelon
Bibianne Boumans, Twikkelon

Zo’n assistente, multi talent en organizer gun je iedereen

Rated 5 out of 5
24/10/2019

Als zorgverlener, druk met klanten, neemt ze het werk uit handen waar ik niet aan toe kom, of wat ik niet kan. Ze zocht voor mij het best passende digitale cliëntensysteem en hielp dit opzetten. Ze reorganiseert mijn website, redigeert, adviseert en zoekt passende oplossingen. Ze zorgt dat ik weer verder kan, waar ik op vastloop. Werkt efficiënt, stelt prioriteiten, doet wat nodig is en heeft aan twee woorden genoeg. Kortom, een geschenk dat zichzelf terugbetaalt en mijn werkplezier verhoogt.

Avatar for Marieke van Luin, Mamma Minds
Marieke van Luin, Mamma Minds

Je klus is in goede handen bij Vera

Rated 5 out of 5
23/10/2019

Na een korte briefing per telefoon met aanvullingen per mail, heeft Vera voor ons een paar klussen gedaan waarvoor bij ons, i.v.m. vakanties, de capaciteit ontbrak. (Denk aan nieuwsbrief maken in mailchimp, website bijwerken en adresbeheer). Alles prima op tijd uitgevoerd en opgeleverd. Ik kan Vera zeker aanbevelen voor werkzaamheden die variëren van contentbeheer, website inrichting, nieuwsbrieven en professionalisatie-slagen die je in bedrijfsvoering zo hard nodig hebt. Vera is een prettig mens en een topper in haar werk.

Avatar for Ellen Jongkind, communicatiemanager Babyconnect
Ellen Jongkind, communicatiemanager Babyconnect

Weet van aanpakken!

Rated 5 out of 5
22/10/2019

Vera is superhandig en weet van aanpakken. Ideaal voor beginnende ondernemers!

Avatar for Ruben van den Hoek, Ruubs Rabbig Rijmwerk
Ruben van den Hoek, Ruubs Rabbig Rijmwerk

Groot succes!

Rated 5 out of 5
05/04/2019

Toen onze fundraiser in Het Concertgebouw van Amsterdam zo succesvol werd, dat de organisatie ervan ons boven het hoofd leek te groeien, heeft Vera hier in zeer korte tijd overzicht in gecreëerd en structuur in aangebracht. Hierdoor kwamen de prioriteiten bloot te liggen en konden we snel stappen maken. Met haar kennis van online marketing, haar strakke en tactvolle communicatie en haar frisse blik op het inrichten van processen, heeft ze onze fundraiser naar een hoger niveau getild. Vera helpt mee waar het moet, stuurt aan waar nodig en overziet ten alle tijde het proces volledig. Mede door Vera’s daadkracht hebben we op een professionele manier meer dan 60 duizend euro op kunnen halen voor het goede doel.

Avatar for Nadine de Vries, Cycle2TheMusic
Nadine de Vries, Cycle2TheMusic