Helderheid & structuur sessie

Ga je op zich hartstikke prima met je bedrijf, maar weet je niet weten hoe je een volgende stap moet zetten? En heb je daarnaast ook nog allerlei plannen en ideeën, maar weet je niet hoe je dat kunt vertalen naar een praktisch plan dat je ook eens daadwerkelijk uit kunnen voeren? Weet je niet wat prioriteit moet krijgen, en doe je daarom maar niets?

Ik snap dat. Vastlopen gebeurt de beste. En vaak hoef je maar eén hobbel over, voor je weer back on track bent. 

Als je door de bomen het bos niet meer kunt zien binnen je eigen bedrijf, dan is het goed om eens uit te zoomen. En samen te kijken naar: wat doe je op dit moment, wat zou je allemaal willen doen, en hoe kunnen we dat vatten in een praktisch en concreet plan.

Wie ben jij? 

Houdt jouw werk het helpen van anderen in, op welke manier dan ook? En zit jij tijdens een Zoom meeting het liefst lekker ontspannen in je joggingbroek of onder een dekentje op de bank? Ben je al een paar jaar ondernemer/zzp’er, kun je lachen om je eigen grappen, en neem je jezelf serieus genoeg om in jezelf te investeren? 

Dan help ik je heel erg graag.

In een uitgebreide Helderheid en Structuur sessie gaan we jouw bedrijf samen onder de loep nemen. We maken een allesomvattend overzicht van alles wat er loopt, en waar je mee bezig bent. Daarna duiken we in wat je allemaal zou willen doen, en met welk doel.

Zo wil de een graag gaan werken met een vaste VA, de ander heeft een omzetdoel, en weer een ander wil een online cursus lanceren of f haar aantal klanten verdubbelen. Of misschien wel een nieuwe dienst ontwerpen en in de markt zetten. Maar het kan ook zijn dat je je administratie goed wilt gaan bijhouden, eindelijk eens aan de slag wilt gaan op social media, of je website wilt herzien.

Van super concrete werkzaamheden tot vage toekomstdromen, wat het ook is, we schrijven het allemaal op. 

Vervolgens gaan we je alles waarderen; gaat het goed, is het leuk, levert het genoeg energie en geld op, kunnen sommige zaken beter, en stop je met bepaalde dingen? 

Focus is key, hier. Even door de zure appel heen soms, maar daarna voelt het zoveel beter. 

Van daaruit gaan we toewerken naar een concreet plan, waarmee je de aankomende maanden en jaren zelf aan de slag kunt. Wat wil je dit jaar nog voor elkaar gaan krijgen, en hoeveel tijd heb je daar eigenlijk precies beschikbaar voor? Wat wil je binnen een half jaar op de planken hebben liggen, en wat is een langere termijn doel en wil je binnen drie jaar realiseren?

Zijn er daarbij ideeën die eigenlijk niet passen, en die je misschien los mag gaan laten? Dan halen we die uit het plan, en vervolgens mogen ze ook uit je hoofd. Zo schep je ruimte voor wat je wél gaat doen. Geeft een hoop rust 🙂 

En ja, ook jou gaat dat lukken.

Aan het einde van de sessie heb je helder wat nu goed gaat en genoeg energie oplevert, en wat niet. Je weet waar je de aankomende maanden, half jaar en drie jaar aan gaat werken, en je weet ook duidelijk waar je niet aan hoeft te werken.

Je ziet je pad super duidelijk voor je, en kunt makkelijker keuzes maken omdat nu direct duidelijk is of iets bijdraagt aan je doelen, of juist niet. 

Denk je nu: JAA kom op met zo’n sessie? Dan zeg ik: HA, nou dat is heel toevallig precies de reactie waar ik voor ging 😉 

Plan dan nu direct voor jezelf een Helderheid & Structuur sessie in!

Kosten bij boekingen t/m 31 december 2023: € 375 ex.btw (21%)
Kosten vanaf 1 januari 2024: € 400 ex.btw (21%)
Je betaalt pas na onze sessie, dan ontvang je je factuur.

>>> Plan een Helderheid & Structuur sessie in! <<<<

Liever eerst even contact? Mail dan naar vera@verawong.nl. Of plan gewoon een gratis adviesgesprek in 🙂

Wat zeggen de ondernemers die je voorgingen?

Ook nog even zien wat ze nog over mij te zeggen hebben? Kijk dan hier.

Zie ik je binnenkort?  (Jaaaaa!)