Diensten en pakketten

Je kunt bij mij terecht voor online business management advies en strategie sessies met mij, vaste OBM ondersteuning door mij, en virtual assistant (VA) ondersteuning door diverse VA’s in mijn vaste team.

Aan de hand van een eerste gesprek koppel ik je aan één van de VA’s uit mijn team. De meeste opdrachtgevers vinden het erg fijn om te werken met aanbevolen zzp’ers met een bewezen staat van dienst. Het is natuurlijk ook mogelijk om samen op zoek te gaan naar een VA die nog beter past bij jullie specifieke wensen of die bepaalde kennis in huis heeft. Wanneer je gestart bent met jouw VA onderhoud je zelf rechtstreeks contact met haar en je stuurt haar zelf aan. Wij spreken elkaar om de maand tijdens een strategie/advies gesprek. De agenda stellen we samen vast, afhankelijk van jouw behoefte.

Werken met een virtual assistant

Wat een VA precies voor je kan doen? Eigenlijk alles. Je boekhouding? Dat is natuurlijk mogelijk. Je social media beheren? Dat kan ook. Je mappenstructuur herorganiseren? Een event organiseren? Je inbox beheren? Je online zichtbaarheid vergroten? Ook dat behoort allemaal tot de opties.

Je moet natuurlijk de juiste VA weten te vinden die je kan helpen met jouw bedrijf, je knelpunten, je uitdagingen, jouw specifieke kansen. Dat kan soms veel tijd kosten, en je zit niet altijd in één keer helemaal op één lijn.

Maar als je haar eenmaal gevonden hebt en het werkt, dan kun je je lol niet op. Samen sta je sterk. Het gevoel van een vaste assistent hebben waar je op kunt bouwen en vertrouwen, dat is goud. Dat gun ik iedere ondernemer.

Online business manager – advies

Hoe kies je dé VA die bij jou en je bedrijf past? Hoe stuur je haar het beste aan, hoe haal je het meeste uit jullie samenwerking? En hoe bepaal je waar je samen aan gaat werken, waar er groeimogelijkheden zijn en waar je focus ligt? Hierbij help ik je graag. Dankzij mijn ervaring met werken als VA, en daarna met werken mét een heleboel teams van VA’s, ken ik beide positief goed en weet ik een sterke brug te slaan.

Onderstaande onderwerpen kunnen tijdens een advies gesprek ter sprake komen.

⊹ Een sterke en passende VA match maken
⊹ Opties en mogelijkheden voor het inzetten van je VA doornemen
⊹ Om zo het meeste uit de samenwerking met je VA te kunnen halen
⊹ Helder krijgen wat je zelf wilt/moet doen, en wat een ander voor je kan doen
⊹ Samen kijken naar manieren waarop je bedrijf kan groeien
⊹ Knelpunten bespreken
⊹ Focus en strategie voor de aankomende maanden vaststellen
⊹ Maand en jaardoelen stellen, mijlpaaldoelen stellen
⊹ Financiële doelen doorrekenen
⊹ Product / dienst begrotingen maken
⊹ Brainstormen over de toekomst van je bedrijf
⊹ Communicatiestrategie bepalen
⊹ Advies mbt mailprogramma’s, betaalprogramma’s, automatiseringen
⊹ Advies mbt online zichtbaarheid en het vergroten ervan

Pakketten

Een frisse wind
8 uur vaste VA ondersteuning per maand ⊹ 1 OBM adviesgesprek per 2 maanden

Goed op weg
12 uur vaste VA ondersteuning per maand ⊹ 1 OBM adviesgesprek per 2 maanden

Heel lekker bezig
16 uur vaste VA ondersteuning per maand ⊹ 1 OBM adviesgesprek per 2 maanden

Wat een weelde
24 uur vaste VA ondersteuning per maand ⊹ 1 OBM adviesgesprek per 2 maanden

Welk pakket past bij jou?

Dit hangt natuurlijk totaal af van hoeveel versterking je nodig hebt, en waarbij. Het is wel mijn ervaring dat een VA het allerbeste tot haar recht komt bij een afname van 16 uur per maand. Zo heeft zij voldoende tijd en focus voor jouw bedrijf. Dingen blijven zo niet te lang liggen, en er is ruimte voor een spoed klusje tussendoor of een keer een ongepland overleg.

Natuurlijk kan je altijd starten met een afname van 8 of 12 uur per maand. Vooral wanneer je voor het eerst met een VA gaat werken kan het prettig voelen om ‘klein’ te beginnen.

Overige diensten

⊹ Analyse online zichtbaarheid + rapport aanbevelingen en mogelijkheden
⊹ Video / audio editing
⊹ Tekstredactie

Facturatie

Je krijgt aan het einde van de maand een factuur. Uiteraard houden we een gedetailleerde urenregistratie bij, zodat je inzicht hebt in waar er uren aan besteed worden. Veel van onze opdrachtgevers vinden dit fijn, en wij vinden het zelf ook prettig werken.

Win-win

Misschien lijkt het best een investering om werk uit handen te geven aan een virtueel assistent of een online business manager, maar de bedoeling is natuurlijk dat je er als ondernemer op vooruitgaat. Het moet een win-win oplossing zijn.

Bijvoorbeeld doordat het je tijd oplevert om een extra betaalde opdracht te doen. Of doordat het headspace en opluchting oplevert, omdat de klussen die al weken achterop je to-do lijst stonden eindelijk gedaan zijn. Of doordat je een opdracht waar je zelf een hoger tarief voor rekent door mij uit laat voeren en zie daar, passive income.

Sit back..

Lijkt het je wat?

Mail me dan gewoon een keer! Of vul mijn contactformulier in. Een eerste gesprek kost je uiteraard niets. En een beetje advies of even samen brainstormen over een project ook niet.

Ik voel me absoluut vereerd als ik met je mee mag denken over jouw bedrijf. Dus, als ik je ergens mee kan helpen, laat het me weten!